Auteursrecht

Delen van mijn werk

Het delen van afbeeldingen en foto’s van mijn Soul Art op facebook, in teksten of op producten is alleen toegestaan wanneer er een bronvermelding met handelslogo op staat.

Wanneer je mijn werk wilt gebruiken met bronvermelding is dat alleen maar heel fijn. Het is altijd leuk om te zien als Kunstenaar dat je werk gewaardeerd wordt, dus laat het me gerust weten.

De Soul Art die ik creëer ontstaan in verbinding met de Bron en het hART en ontstaat uit pure essentie. Om die reden is het belangrijk dat de bron wordt vermeld zodat het energetisch klopt en tot zijn recht komt. Dit geldt voor alles in de Kunst wereld.

Mijn werk voor commercieel gebruik

Het gebruik van afbeeldingen voor commerciële doeleinden (boeken, websites, logo’s, folders, kaarten, flyers, etc.) is alleen toegestaan mits
er schriftelijk toestemming voor is afgegeven. Heb je toestemming om het te gebruiken dan zijn daar kosten aan verbonden voor het gebruik per afbeelding/foto.

Privé gebruik

Zelfs als je werk in opdracht hebt laten maken betekent het niet automatisch dat je recht hebt om het te gebruiken voor alle doeleinden. De copyrights en auteursrechten behoort tot de Kunstenaar.

Alle rechten van het intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Jeannette Kirkham.