Helingceremonie in de Lady Chapel

19 juni 2019 Engeland
Glastonbury Abbey en Lady Chapel met lichtcodes, door Jeannette Kirkham

De Lady Chapel van de Glastonbury Abbey is voor mij een bijzondere plek. Het was de tweede keer dat ik de Abbey bezocht en deze keer wilde ik mijn aandacht richten op mijn eigen proces en diep innerlijk werk doen. Al liep dat een beetje anders dan gepland.
– Reis in mei 2019

Ik zat op een bankje tussen de King Arthur Abbey en de Lady Chapel in en begon met drummen als heling voor die bijzondere plek waar zich veel heeft afgespeeld. Er werd me gevraagd om niet niet te drummen door een jonge vrouw, een medewerker van de Abbey omdat het een heilige religieuze plek was. Daarom besloot ik om mijn drum op de aarde te leggen en daar bovenop de heilige geometrische vormen van de Metatron Kubus en de Levensbloem te plaatsen. Hierbij deelde ik mijn puurste intenties en gaf ik liefde en licht aan deze speciale plek.

Glastonbury Abbey door Jeannette Kirkham

Een tijdje later liep ik heerlijk door het grasland om de licht frequenties en de schoonheid van deze plek in me op te nemen. Er was iets waardoor ik naar de Lady Chapel werd getrokken, iets dat me intrigeerde. Ook voelde ik heel veel liefde opkomen voor deze plek en voelde ik een uitnodiging om te gaan zitten. Zodra ik ging zitten kwam ik in een lichte meditatieve staat en zo begon mijn diepe verbinding met de Lady Chapel.

Lichttaal in de Lady Chapel

Er vloeide Lichttaal met licht symbolen, klanken en woorden waarvan ik voelde dat ik die hardop mocht laten stromen. Zo kon ik meer kracht mee geven aan de codes die ik ontving. Het was een geluk dat ik de Lady Chapel voor mezelf had en aan de andere kant een goddelijke planning. Op die manier kon ik me vrij begeven en diep wegzakken in het helingsproces. Iets in de energie ondersteunde dat, het moest zo zijn.

Ik werd geleid om een heling te geven aan de Lady Chapel. Het eerste wat ik in de energie waarnam was een groene harts energie die zich horizontal over de aardvlakte bewoog. Zelfs tot ver buiten de Lady Chapel. De hele Abbey kleurde in de groene energie een aantal centimeters boven de aarde als een dikke mist. Het was een doorgang tot de goddelijke vrouwelijke kracht. Sereen, mooi, sterk, zacht, intense en diep tegelijkertijd.

De heling zette zich voort om vrouwelijke vastgehouden en gevangen energien te bevrijden. Daarbij kwam er een diepe pijn vrij van onderdrukking en niet erkend zijn. Er verschenen beeldwerken van vrouwelijke marmeren Godinnen. Zij konden worden bevrijd van decennia of zelfs eeuwen lange gevangenschap.

Al deze energieën en zielendelen stegen verticaal op, de kosmos in, waar het getransformeerd, getransmuteerd en verlost werd. Het leek op een energetische regenstroom van codes die van beneden naar boven dampte in tegenstelling tot hoe het water uit de hemel naar de aarde komt. Terwijl dit proces gaande was, voelde ik dat de zware energie van de Lady Chapel opgeschoond werd en energetisch steeds lichter en lichter werd.

Magische wolken

Heilige gouden licht geometrie was daar om te helpen opschonen en om de krachtige heling te beschermen en begeleiden, zodat er een grote shift gemaakt kon worden. Een immens groot rood oranje energie steeg op uit de aarde in de Lady Chapel dat zich verspreidde over de hele Abbey. Een stroom van magische wolken die terugkeerde in haar volle kracht, in liefde, geheeld om hun rechten toe te eigenen. Het was de vrouwelijke stroom die geheeld mocht worden. Lagere frequenties die verbonden waren met het wortel en sacrale chakra van de vrouwelijke lijnen werden getransformeerd. Het voelde heilig en de frequenties werden witter en witter, lichter en lichter.

Er bleef Lichttaal stromen met veel hemellicht en heilige geometrie. Deze collectieve heling voelde zo groots aan dat ik mezelf er volledig voor moest inzetten met focus, aandacht, liefde en licht. Het was belangrijk om de energie vast te houden in tijd en ruimte om rechtvaardigheid en opschoning van eeuwenoude onderdrukte vrouwelijke energielijnen te kunnen opschonen en bevrijden.

Glastonbury Abbey en Lady Chapel met lichtcodes, door Jeannette Kirkham

Als vanzelf kwam de heling weer tot een einde en begon ik weer terug te komen in het dagelijkse bewustzijn. Ik moest alles even goed tot me laten komen van alles wat er was gebeurd. Het was overweldigend om te ervaren. Een intense en impactvolle heling. Er vloeide een diep respect en dankbaarheid in me op naar de goddelijke vrouwelijke lijnen en de begeleiding die ik had gehad om dit te kunnen doen. Het was van grote betekenis en het voelde was als een uitnodiging waarvan de energie wist dat ik dat kon dragen. Er was lang op gewacht en er was een hunkering naar deze energetische transformatie.

Naar de vijvertuin

Daarna werd ik geleid naar de vijvertuin. Zo kon ik mezelf reinigen, ontdoen van energie die ik nog met me meedroeg en om me weer opnieuw op laden. Het was een stukje lopen naar de vijver door de tuin. Een heerlijke plek aan het water met eekhoorns, vissen en rozen tuinen. Zelf voelde ik ook aan dat het element water het meest geschikt voor me was op dat moment.

De omgeving nam ik in me op en ademde even diep in voordat ik mijn ogen sloot. Terwijl ik daar zo zat kreeg ik een bezoek van een grote Beer. Een Beer die wat verlegen leek, of was het schaamte? Ik voelde veel respect en dankbaarheid van de Beer naar mij. Ik was blij verheugd dat ik een bezoek van de Beer had gekregen. Wel vaker komen krachtdieren mij bezoeken. Ook heb ik persoonlijke krachtdieren die bij me zijn, soms voor lange tijd en soms voor kortere tijd. Zo keek ik niet op van zijn bezoek, maar was ik blij verrast.

Ware legende van Arthur

Het was pas een week later in Boscastle toen een historicus mij de ware Legende van King Arthur leerde. De naam King Arthur was gegeven aan de Koning omdat Arthur in het Keltisch Beer betekend. De Beer verwijst naar de Grote Beer constellatie in onze galaxy, die erg belangrijk is voor onze geschiedenis van ons mensen hier op Aarde en ook voor onze toekomst. Toen ik dat hoorde wist ik dat ik een bezoek had gehad van King Arthur en de Grote Beer constellatie na de heling aan de vijverkant.

Het bezoek van de Beer draagt een grote Universele betekenis. De Beer vertegenwoordigd de mannelijke energie en zo was er een balans en samen komen van de goddelijke mannelijke en goddelijke vrouwelijke energie. Een Heilige vereniging.

In nagedachtenis van de ware King Arthur Legendes…

In liefde, altijd,

Jeannette Kirkham

P.s.: Deze reis heeft mij enorm geïnspireerd bij het maken van mijn nieuwe werken. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei en bewustzijn en ik merk nu al dat het doorwerkt in de Soul Arts die ik maak.
Interesse in een speciaal op jouw afgestemd werk?
Neem dan snel contact met me op, dan leg ik je alles uit.

Ursa Major, de Grote Beer constellatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *