In opdracht

Mijn tekeningen dragen bij aan jouw Lichtkracht. Ze reflecteren datgene wat in er op dit moment, in het NU in jou gezien wil worden. Het draagt een diepere boodschap in zich vol Liefde en Licht. 

Een Soul Art creatie op afstemming is waardevol omdat de boodschap zich vertaalt in een visuele creatie vol met symboliek. Je kan er als het ware in duiken en op afstemmen. Zo werkt het nog lang door op jouw energetische systeem. Je kan je er ook in meditatie op afstemmen zodat het kan verdiepen.

Aan de muur of op een altaar staan ze prachtig en doordat het zich in jouw dagelijkse ruimte bevindt kan je je geregeld met de energie van die creatie verbinden. Zo blijf je herinnerd worden aan die waardevolle zielenboodschap.

Deze herinnering kan je inspireren, voeden, activeren, tot actie overzetten en daar raken wat diep van binnen gezien wil worden vanuit het hoogste Licht, een liefdevol verzoek van jouw Ziel.

Voel je de roep tot een Soul Art creatie op afstemming? 

Samen kijk ik graag naar het gebruik van materiaal en kleuren om voor jou een prachtige betekenisvolle creatie te maken vanuit het hoogste Licht en hART.

Wil je een Soul Art in afstemming, laat het me weten en dan neem ik graag contact met je op voor de afstemming. Voor meer informatie over mijn afstemming, verwijs ik je graag naar mijn portfolio Soul Art op Papier. De tarieven kun je hier vinden.

Contact