Lichttaal met een Boodschap

9 juli 2019 Lichttaal
Ra de Zonnegod

Dagelijks stroomt er Lichttaal bij me door. Vaak als ik thuis ben of aan het wandelen ben met Daisy. In symbolen, vormen, beelden, klanken en de gesproken taal. Steeds vaker stromen de woorden ook naar buiten als ik niet in mijn veilige omgeving ben. Er is geen houden meer aan en dat voelt heel bevrijdend.

De taal die doorstroomt wisselt van verbindingen in de Ether en met verschillende (zelf)delen. Geregeld zitten er boodschappen in verborgen. Een boodschap die zich blijft herhalen. Net zo lang tot ik me daar bewust van wordt en me er op energetisch vlak mee ga verbinden.

De afgelopen periode is er weer een nieuwe herhalende boodschap in Lichttaal. Deze herhaald zich zich meerdere keren per dag. De betekenis hiervan voelt diep en ver terug. Terug naar de tijd van het oude Egypte.

De Lichttaalboodschap

Ra (1) Ra (2) Ra (3) Ka (x)

(1) Ra heerser van de hemel en aarde en de onderwereld.
(2) Ra als Scheppergod en de ‘vader en moeder’ van alle levende dingen genoemd.
(3) Ra als koning en vader van de koning
(x) Ka De ziel en Levenskracht volgens de Oud-Egyptische mythologie en afkorting van kiloannum, een tijdperk van 1000 jaar. Ka was in de Egyptische mythologie het concept van levenskracht, datgene wat een levende van een dode persoon onderscheidt. Het moment dat iemand sterft, is het moment waarop de ka het lichaam verlaat.

Deze informatie heb ik gevonden op het internet en verklaart al een hoop. Maar wat is de exacte boodschap? En is deze boodschap bedoeld voor mij of voor het collectief?

Verbonden met de zon

Onlangs ontving ik een prachtige lichttaalcreatie van een collega waarin nieuwe technologische zonnecodes (Ra) door kwamen ten behoeve van het collectief. Zelf ben ik nauw verbonden met de Zon. Het is mijn persoonlijke element vanuit de Native American medicijn en bovendien ben ik geboren in de zomermaand Augustus.

Ra kan ook verwijzen naar de Centrale Zon. Of het tijdperk van mijn zielenervaring in het oude Egypte die ik aan het los laten ben om over te gaan naar een hogere dimensie. Ook zijn we begonnen aan een nieuw Tijdperk (Ka), het Aquarius tijdperk, waar we afscheid hebben genomen van het Vissentijdperk.

Het is veelomvattend en vaak niet in woorden te vatten. De trilling en frequentie zegt al meer als 1000 woorden. Bijzonder blijft het wel, de gesproken Lichttaal.

2 comments

  1. Saskia Apeldoorn schreef:

    Prachtig beschreven soul✨Sister✨💞✨

  2. Jeannette schreef:

    Je herkent het soul✨sister🙏🏻💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *