Over Jeannette

Ik ben een multidimensionaal wezen in een 3D realiteit in overgang naar een 4D en 5D werkelijkheid, net als jij.

Een spannende tijd, met daarbij horende uitdagingen en waar we vooral heel mogen ontdekken over onszelf. De weg naar binnen, naar onze kern om daarna de weg weer naar buiten te vinden. Vanuit een vernieuwd perspectief en een nieuwe waarheid in een hogere dimensie namelijk die van 3D naar 5D. Een dimensie geleefd vanuit ons Licht en Hartsverbinding.

​Een lange weg heb ik af mogen leggen en in mijn jonge bestaan al veel meegemaakt. De nodige hobbels en valkuilen ervaren met hartenpijn en levenslessen. Allemaal zijn ze waardevol geweest. Ze hebben me gebracht naar waar ik nu sta en wie ik nu ben. In een staat van ZIJN die in ontwikkeling is, steeds dichter naar mijn kern.

​Als hooggevoelige en sensitieve ziel stond ik te popelen aan de andere kant van de sluier om de uitdagingen aan te gaan waarvan mijn ziel kon groeien. Nu leer ik steeds meer over wie ik werkelijk ben en mag ik ervaren hoe het is om me daarmee te verbinden. Met het prachtige wezen van licht, mijn hogere en parallelle zelven. Echter het Licht is niet zonder het Duister. We dragen allemaal donkere delen in onszelf dat belicht mag worden. Het is juist heel waardevol om daar naar te kijken. Om het ruimte te geven zonder oordeel vanuit Liefde zonder Angst. Angst is niet wie we zijn en waar we naar toe willen. Angst is verbonden met het beperkte 3D tijdperk waar we nu afscheid van aan het nemen zijn om in Liefde ons ware potentieel te LEVEN.

Mijn Passie

Tekenen is altijd een Passie van me geweest, een talent zoals dat al vroeg werd gezien op school en door mijn Ouders. Dit talent heb ik gekregen van mijn vader. Al van jongs af aan was tekenen een belangrijke uitlaatklep voor mij. In mijn schoolschriften en agenda’s zijn ook overal doodles te vinden. In mijn examenjaar ben ik afgestudeerd in Kunstsgeschiedenis en toch koos ik voor een andere weg om me verder te ontplooien. Mijn tekentalent nam ik toen niet serieus. Het was voor mij een vorm van ontladen en expressie. Na de puberteit begonnen ook geometrische vormen, symbolen en lichttekens (weet ik nu) zijn weg te vinden op papier. Ze waren toen al veelal cosmisch van aard.

Het is ontzettend fijn om in connectie met de Bron, de energetische boodschappen te mogen verbinden met het fysieke, Een zielencreatie (Soul Art) voor een mooi mens want in wezen zijn we allemaal dat prachtige Licht. Bij het afstemmen krijg ik informatie door via de zesde zintuig, het derde oog. Een combinatie van innerlijk weten, heldervoelendheid en helderziendheid. Tijdens het creatieproces stroomt er in flow nog veel meer van betekenis in kleur, vorm, symbolen of Lichttaal.

De Soul Art creaties die ik maak, voeden mijn ziel heel diepgaand beschreven. Het is een passie van me om te doen. De meeste tekeningen ontstaan op zwart papier omdat juist het donker, het licht zo mooi belicht. Zonder duister, geen licht.

Mijn spirituele zelfontplooing ben ik gaan verdiepen toen ik in 2016 een tweejarige Shamanistische Programma startte in Zuid Frankrijk

“Walking the wheel of Awakening”. Daar leerde ik dat ik geen angst hoefde te hebben voor het onbekende, de diepte en ontwetendheid of voor delen van onszelf die verder verwijderd zijn van ons Licht. Hier leerde ik hoe waardevol deze reis naar de diepte is en dat ik juist door deze weg te bewandelen nog meer naar het Licht kon groeien. Hier ontdekte ik dat ik heel veel waarnam met mijn derde Oog en dat mijn hooggevoeligheid een Kracht bleek te zijn.

Mijn logo

Logo Jeannette Kirkham Soul Art

Het Logo dat ik heb ontworpen met mijn naam, mijn Handelsmerk, zit vol met symbolische betekenis. Voor mij is het verbinden met het hART het aller belangrijkste en dat is groter dan mezelf, het is allesomvattend. Om die reden heb ik het hart om mijn naam heen geplaatst. De eerste letter “J” van voornaam verbind het hart wat ik ook graag doe met mijn Soul Art, door Liefde te laten stromen voor dat wat gezien wil worden en de mensen een prachtige warme boodschap mee te geven.

Boven in het midden van het Hart staat een ruiten diamant afgebeeld. Dit representeert het Christuslicht, het Christusbewustzijn en ons Godsvonk, onze essentie. Dit symbool vind je regelmatig terug in mijn werken.

Het Christuslicht is omsloten door een grotere Pyramide, een Tipi-tent. Dit laat mijn roots zien die diep verankerd zijn in de Native American cultuur en het Oude Egypte. Bovendien staat de pyramide ook voor het belichamen van de Hemel op Aarde.  

De doorgang van de Tipi-tent is een kleinere piramide die het Element Vuur vertegenwoordigt. Dit is een oeroud teken dat staat voor het creatieproces en voor Passie. De Passie die ik heb voor de Soul Art die ik maak.

Soul Art

​Heb je vragen over mijn Soul Art of vragen over hoe een opdracht in afstemming in zijn werk gaat? Of wil je graag een Soul Art creatie op afstemming? Neem dan een kijkje in mijn portfolio , stuur me een email en laat je gegevens achter met je vraag.

Ik kijk er naar uit me met je te mogen verbinden vanuit Licht en Liefde.


Jeannette