Soul Art op hout

Liefdevolle creaties gemaakt met afstemming op de Bron, het hoogste licht en in verbinding met het hART. Het draagt een diepe boodschap in zich en werkt nog lang door op jouw systeem. Het is een reflectie van je ziel dat zich op afstemming vertaald in een lichtcreatie voor jou.

Deze Soul Art creatie is als een krachtschild die doorwerkt op diepere lagen. Je kan er net als met de tekeningen prachtig op afstemmen met het hART en in meditatie. Het Krachtschild heeft een afmeting van 19 x 13 cm.

Afstemmen

Het afstemmingsproces op het houten Krachtschild is gelijk aan die van de Soul Art op papier. Mocht je specifieke wensen hebben dan kunnen we dit in overleg mee nemen in de creaite. Het vergt meer werk en een andere techniek bij het gebruik van Acrylverf op Hout. Het hout dient eerst meerdere lagen Gesso te krijgen en wordt afgeschuurd tot een egale vlakte. Ook worden hier meer verflagen opgebouwd. Meer lagen, is meer tijd. Hier is de prijs op afgestemd.

Lichttaal

Een unieke Taal vanuit het Licht dat dieper reikt en betekenisvoller is dan ons beperkte gesproken Taal. Er is geschreven Lichttaal in de vorm van tekens en symbolen en gesproken Lichttaal in de vorm van klanken en geluiden. Het is mogelijk om Lichtsymbolen te verwerken tegen een meerprijs.

De Lichttaal draagt Lichtcodes in zich die op diep cellulair- en DNA-niveau doorwerken.

Mijn tarieven vind je op deze pagina.

Neem contact met me op, dan bespreken we jouw voorkeuren!

Contact

Merkaba DNA Schild door Jeannette Kirkham