Soul Art op papier

Liefdevolle creaties gemaakt met afstemming op de Bron, het hoogste licht en in verbinding met het hART. Het draagt een diepe boodschap in zich en werkt nog lang door op jouw systeem. Het is een reflectie van je ziel dat zich op afstemming vertaald in een lichtcreatie voor jou.

Afstemmen

Gezamenlijk stemmen we de Soul Art creatie af op jouw wensen. Zo kan het zijn dat je een voorkeur hebt voor een bepaald thema of specifieke kleuren. Deze wensen neem ik graag ten harte in de creatie omdat jouw bewustzijn hierin net zo waardevol is. Heeft u geen persoonlijke wensen dan is dat ook goed. Dat wat zich wil laten zien zal zich altijd uiten in mijn creaties.

Voor het afstemmen gebruik ik de Voor- en Achternaam en een foto waarop de ogen goed in beeld zijn. Alvorens in meditatie te gaan, aard ik mezelf goed waarna de afstemming kan beginnen. De afstemming doe ik altijd vanuit het hoogste licht en vanuit het hart met een heldere en pure intentie.

Gedurende dit proces stromen er boodschappen en beelden door die in de Soul Art creatie verwerkt mogen worden. De boodschap wordt tijdens het creatieproces verder aangevuld met details in kleur en symboliek. Ook kan ik Licht taal verwerken in jouw creatie. Dit gebeurt in overleg en kan ik aanbieden tegen een meerprijs (hier vind je alle tarieven).

Lichttaal

Een unieke Taal vanuit het Licht dat dieper reikt en betekenisvoller is dan ons beperktere gesproken Taal. Er is Lichttaal die stroomt vanuit mijn of jouw Hogere Lichtwezens en/ of Hogere Zelfdelen. Ook kan het Lichttaal zijn van andere Sterrenstelsels, Sterrenplaneten en Sterrenwezens.

Hierbij gaat het om de trilling en de frequenties van de Lichttaal. Vaak herken ik de diepere betekenis en soms is de Licht frequentie die stroomt belangrijker dan de betekenis die we kunnen vertalen in ons gesproken Taal.

Buiten de geschreven Lichttaal is er ook gesproken Lichttaal die zich vertaalt in klanken. Jouw unieke Soul Art creatie zal vele Lichtfrequenties en Lichtcodes dragen die op diep cellulair- en DNA-niveau nog doorwerken.

Mijn tarieven vind je op deze pagina.

Stuur me een email via onderstaande knop.

Aanvragen

Colden Heart, art by Jeannette KirkhamSoul art met lichttaal door Jeannette KirkhamSoul art op papier, door Jeannette Kirkham